RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii revine pentru Pandurii în meciul cu Gloria Bistriţa

/ 8 martie 2011

Chiar dacă recunoaşte că nu este pus la punct cu pregătirea după ce a stat pe bară vreme de aproape două luni din cauza accidentării suferită în Antalya, Mihai Pintilii va reveni pe gazon în echipa gorjeană la meciul cu Gloria Bistriţa.

Mihai Pintilii spune că este greu să ducă un meci întreg după o pauză atât de mare, dar este de aşteptat ca Petre Grigoraş să apeleze la serviciile căpitanului său având în vedere că partida cu Gloria Bistriţa este una aproape vitală pentru Pandurii: “Sincer, nu sunt apt 100%. O să dau tot ce pot ca să ajut echipa măcar o repriză, 60 de minute cât s-o putea. Dacă o să mă simt bine poate duc chiar tot meciul. Acesta chiar e meci de şase puncte pentru noi. Dacă vom câştiga rămânem în pluton la un punct diferenţă de celalalte contracandidate. Dacă Doamne fereşte pierdem sau facem meci egal diferenţa va fi de cinci puncte şi va fi greu să recuperăm”, a declarat Mihai Pintilii.

Căpitanul Pandurilor mai spune că echipa sa va avea ocazia să arate un joc mai bun la Drobeta Turnu Severin, acolo unde terenul bun va fi un atuu important: “Încercăm să pasăm, să jucăm cât mai bine. În tur la Severin ne-a mers bine. Sperăm să începem şi acum cu o victorie”, a mai declarat Pintilii despre primul meci pe care Pandurii îl vor disputa în acest an pe teren propriu, la Severin.

În privinţa adversarului pe care Pandurii îl va întâlni vineri, Pintilii spune că Gloria Bistriţa nu este mai slabă după plecările din această iarnă, perioadă în care echipa lui Jean Pădureanu i-a cedat pe Moraes, Mureşan şi Frăsinescu: “Chiar dacă Bistriţa a pierdut trei jucători importanţi formează un grup foarte puternic. Eu am pe naşul meu, Ciprian Petre, care joacă acolo. Aleargă foarte mult şi sunt uniţi. Naşul meu m-a şi sunat şi m-a întrebat de ce nu mai stau o săptămână. Promit să-l bat pentru că mie îmi place să-l bat. El m-a bătut la Bistriţa, iar acum vreau să-l bat şi eu pe el să fim chit”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.