RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gloria – Pandurii 3-0 / Turişti la Bistriţa

/ 14 august 2010

Pandurii par a promova turismul fotbalistic după ce şase deplasări consecutive la Bistriţa au fost transformate în tot atâtea înfrângeri pe terenul echipei lui Jean Pădureanu.

Singurele momente în care Pandurii au dat semne de viaţă la Bistriţa au fost după ce Gloria a deschis scorul, însă nu s-au prelungit şi după vizitarea vestiarelor la pauză. Elevii lui Reghecampf au deschis scorul în minutul 8, la o fază fixă, un corner transformat în gol de Mureşan cu ajutorul lui Cardoso, brazilianul pierzându-l pe drum pe jucătorul Gloriei. Pandurii au replicat prin două ocazii rarisime, ratate de Apostu, în minutul 28, care s-a trezit singur cu Albuţ după o pasă foarte bună a lui Băcilă, însă vârful lui Badea l-a luat la ţintă pe portarul Gloriei. A doua ocazie de egalare a Pandurilor a fost ratată de Băcilă în minutul 41. Mijlocaşul Pandurilor a beneficiat de o deviere a lui Orac şi a rămas şi el singur cu Albuţ, dar lobul său a trecut puţin peste poarta acestuia.

Pauza a fost benefică doar pentru gazde, care s-au reorganizat şi au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 52, la o mare eroare defensivă a Pandurilor. Predescu a preluat bine un balon la marginea careului mare, marcajul lui Chiricheş a fost unul care să nu-l împiedice prea mult, iar după ce l-a driblat şi pe Popa, mijlocaşul ofensiv al Gloriei a dublat avantajul echipei sale. Velcovic şi Moraes au anunţat dezastrul Pandurilor cu două şuturi puternice pe care însă Popa le-a respins, aşa cum a făcut şi cu cel al lui Săceanu din minutul 74, însă această intervenţie a fost făcută în faţă, iar Moraes a dovedit că este un atacant pur sânge care nu spune nu golului din astfel de poziţii şi scorul s-a dus la 3-0.

După patru etape disputate din acest campionat, Pandurii rămând doar cu două puncte şi cu o impresie foarte proastă vis-a-vis de meciurile disputate în deplasare, acolo unde au un bilanţ dezatruos. Niciun punct acumulat, cinci goluri primite şi niciunul marcat.

Gloria Bistriţa – Pandurii Târgu Jiu 3-0 (1-0)
Stadion „Gloria” Bistriţa, spectatori: 4.000

Au marcat: A. Mureşan (min. 8), Predescu (min. 52), Moraes (min. 74)

Gloria: Albuţ – Săceanu (min. 81 Iodi), Frăsinescu, V. Năstase, Velcovici – R. Mărginean (min. 77 Anton) – Ene, A. Mureşan, Predescu, C. Petre (min. 75 Băjenaru) – Moraes. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Viera, Chiricheş, Cardoso – Băcilă, Pintilii, Menasel, Brata (min. 60 Hidişan) – Orac (min. 66 Antohi) – Apostu (min. 59 Stromajer). Antrenor: Ionuţ Badea.

Arbitri: Paul Unimătan – Iulian Radu, Eduard Ungureanu.

Cartonaşe galbene: A. Mureşan (min. 22), Predescu (min. 25) / Viera (min. 62)

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • mitza spune:

    Centrul apararii…….varza…dak nu il baga pe chibu,in 10 etape nu strangem mai mult de 6 pct!!Viera e varza pe fund….ce sa mai zic de chiriches…

  • dan spune:

    ce sa facem cu chibu pt ca mai are putin si face 35 de ani, le bubuia mai rau ca viera,hai sa fim seriosi…
    jocul nu merge bine la mijloc si in atac unde jucam cu orac atacant,jenant si penibil iar jucatorii trebuie responsabilizati mai mult ,nu periati cum vrea badea,care face reconstructie pana la matineu..

  • spaga spune:

    cu panaramele astea de jucatori. o sa ne batem la matineu tot timpul….
    Sa jucati numai acasa bn ma… fotbalisti de 2 bani….
    Si in meciurile de aks. va dati cu stangu in dreptu pe final de meci. si deabi luati 1 punct….
    mentalitate de jucatori buni 😐 !!!!.. mai bine stateam in liga 2. si se refacea echipa cu jucatori tineri. din propria pepiniera !

  • eu spune:

    cu bugetul distrusilor de la fotbal eram in grupele champions league la handbal…nu se baga bani in performata…cum e posibil ca un jucator de nationala, sa castige de 3-4 ori mai putin decat acesti incapabili….rusine domnului condescu si a celorlalti care spala bani publici prin intermediul clubului pandurii

  • viku spune:

    Sa plece acest arogande de Badea ca nu are nici o treaba cu antrenoratul!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.