RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii, de mâine la antrenamente alături de Pandurii

/ 4 februarie 2011

Accidentat după meciul cu selecţionata maghiară şi trimis la Belgrad pentru a-şi trata ruptura musculară, Mihai Pintilii se întoarce astăzi la Belek alături de colegii săi de echipă.

„Pe Pintilii voi merge să-l iau astăzi de la aeroport. El zice că este bine, că totul a decurs OK, sperăm şi noi că aşa este şi că va putea să joace cât mai repede. Pentru început va face doar alergări urmând treptat să reintre în programul normal al echipei”, a declarat directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeţ despre revenirea lui Pintilii. Viorel Temelescu, managerul general al gorjenilor, este chiar mai optimist decât Bălăeţ şi spune că mijlocaşul Pandurilor va prinde şi ultimele două meciuri amicale din acest cantonament: “A făcut un program de trei zile la Marijana Kovacevic şi se simte bine. A vorbit Zvonko Milojkovic cu Marijana Kovacevic şi a spus că e refăcut iar de mâine îşi reia pregătirea. Probabil că o să şi intre la ultimele două jocuri din Antalya”, a declarat Temelescu.

Lipsa lui Pintilii de la mijlocul terenului s-a simţit puternic în jocul Pandurilor în ultimele două partide de verificare disputate în Antalya, ambele pierdute de gorjeni, 0-1 cu FK Baku şi 1-2 cu Fc Gyeongnam.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.