RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii – trimis la Belgrad, Apostu – bântuit de răceală

/ 1 februarie 2011

La meciul Pandurilor cu azerii de la FK Baku a surprins absenţa a doi dintre jucătorii de bază ai echipei gorjene, Pintilii şi Apostu nefiind trimişi în teren de Petre Grigoraş.

Misterul absenţei celor doi a fost risipit după ce s-a anunţat că Pintilii a suferit o ruptură musculară, iar Apostu este răcit şi a fost menajat: „Pe Pintilii l-am trimis deja în această dimineaţă la Belgrad pentru a se trata la Marijana Kovacevic, iar absenţa lui Apostu de la amicalul cu azerii s-a datorat unei răceli rebele, însă nu sunt probleme în ceea ce-l priveşte, iar toţi ceilalţi jucători sunt OK”, a declarat Viorel Temelescu pentru www.sportingorj.ro.

Pintilii speră să aibă parte de o vindecare rapidă din partea celebrei vindecătoare din Serbia care este la bază farmacistă. La Marijana Kovacevic au mai fost în toamnă trimişi şi alţi fotbalişti de la Pandurii, Chiricheş, Matei şi Maksumic beneficiind de tratamentul sârboaicei au putut reveni pe teren foarte repede după ce făcuseră la rândul lor rupturi musculare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.