RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apostu a revenit cu gol

/ 19 noiembrie 2010

După ce a avut ghinionul de a se accidenta la genunchi în mini-cantonamentul din această toamnă din Antalya, Bogdan Apostu n-a jucat nici măcar un minut pentru Pandurii sub bagheta lui Grigoraş până la meciul cu FC Braşov.

Atacantul, adus în vară de la Internaţional Curtea de Argeş, a scăpat de o operaţie ce sea nunţa iminentă, a tras tare la antrenamente şi a revenit pe teren într-un meci oficial în minutul 78 al întâlnirii cu FC Braşov, moment în care echipa sa era condusă cu 1-0. Intrarea sa în teren a impulsionat atacul şi, după ce Pintilii a egalat dintr-un penalti în minutul 83, în prelungirile partidei, Bogdan Apostu a reuşit să marcheze golul cu care Pandurii au câştigat un meci extrem de important.

“N-am dat două goluri cum aţi zis voi, dar am dat unul cum am zis eu şi echipa a dat două astfel încât am câştigat. Cred că e bine aşa”, a declarat Bogdan Apostu pentru www.sportingorj.ro după ce înaintea plecării spre Severin atacantului i s-a urat să revină în teren cu o dublă. “A fost un meci greu, ne aşteptam la asta pentru că ştim că FC Braşov este o echipă bună şi a arătat şi în teren acest lucru. Au bătut în cupă pe Timişoara, ceea ce înseamnă ceva atâta vreme cât Timişoara n-a pierdut în campionat niciun meci, dar noi am reuşit să învingem Braşovul şi ne bucurăm că am reuşit să ieşim puţin din acea zonă fierbinte a clasamentului”, a mai declarat autorul golului victoriei pandure.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.