RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apostu vrea să marcheze din nou cu Dinamo

/ 3 august 2010

Atacantul Pandurilor, Bogdan Apostu, are experienţa unui gol marcat în poarta celor de la Dinamo, însă bucuria golului nu a fost dublată şi de un rezultat pozitiv în meciul dintre Internaţional Curtea de Argeş şi Dinamo din această primăvară.

Apostu spune că-şi doreşte să repete isprava din primăvară însă mai importantă este victoria echipei: “Îmi doresc să marchez, ultima oară am marcat contra lor, în primăvară la Internaţional, sper să se întâmple şi duminică. Nu contează dacă marchează Apostu, mă consider un jucător de echipă, important e să câştige echipa. Ne mobilizează meciurile cu echipele mari, întotdeauna ne-au plăcut aceste meciuri. Sperăm să-i batem acum”, a declarat vârful Pandurilor. Acesta mai spune şi că un succes cu Dinamo ar putea aşeza mai bine lucrurile pentru noua echipă a Pandurilor: “A fost un şoc şi pentru noi că ne-am mutat atât de rapid. Miercuri, acum două săptămâni, făceam antrenament la Curtea de Argeş iar vineri făceam antrenament la Târgu Jiu cu toţii. Am trecut peste asta, sigur că avem nevoie de o perioadă de acomodare, sperăm să o depăşim cât mai rapid. O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte tare”, a mai declarat Apostu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.