RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apostu: „E greu să duci un campionat cu un singur vârf”

/ 28 ianuarie 2011

Ţinta unor glume din partea antrenorului Grigoraş, care i-a spus că face ce face şi îşi elimină adversarii rămânând singur pe post, Bogdan Apostu este sigur că îi vor fi aduşi contracandidaţi în cantonamentul din Antalya.

Apostu crede că este absolut necesară aducerea de noi jucători pe acest post pentru că pe parcursul campionatului pot să apară situaţii neprevăzute şi echipa să rămână fără niciun jucător de acest profil în lot: „Sunt ferm convins că până vom începe campionatul vor mai aduce cel puţin un atacant la Pandurii, dacă nu chiar doi. Avem nevoie de asta. E greu să duci un campionat cu un singur vârf, indiferent că e vorba de mine sau oricine altcineva. Campionatul este lung, apar accidentările, suspendările şi poate şi o formă mai slabă şi e normal să fie mai mulţi pe acelaşi post. Sunt sigur că această problemă se va rezolva până la urmă după stagiul din Antalya”, a declarat vârful Pandurilor.

Pentru moment, alături de Apostu pentru un loc în atacul Pandurilor mai luptă doar Albert Voinea, un tânăr care anul trecut a fost promovat în lotul celor de la Pandurii II, iar acum speră sa facă la doar 18 ani pasul şi spre prima echipă. În ceea ce-l priveşte pe brazilianul Conrado de Oliveira, antrenorul Grigoraş a avut dreptate când a spus că el nu va merge cu echipa, ci cu un alt avion. Oliveira nu a fost în avionul cu care Pandurii au mers direct în Antalya, ci într-unul care a efectuat o altă cursă, cu escală la Istambul, însă el va ajunge în Antalya aproape în acelaşi timp cu lotul echipei gorjene, căruia i se va alătura.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.