RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apostu nu se sperie de concurenţă

/ 13 decembrie 2010

Atacul Pandurilor este compartimentul în care Petre Grigoraş vrea să aducă întăriri în această iarnă, tehnicianul dorindu-şi mai multă eficienţă pentru jucătorii săi din ofensivă.

În lupta sa cu Stromajer sau Adrian Iordache, Bogdan Apostu a fost învins de o accidentare la genunchi survenită în minicantonamentul din Antalya, problemă medicală ce l-a ţinut departe de gazon o perioadă destul de lungă. Revenit pe teren în finalul zezonului de toamnă, Apostu crede că prin aducerea unor noi jucători de atac toată lumea va avea de câştigat la Pandurii: „Concurenţa e benefică în orice echipă, asta e situaţia am fost şi accidentat. Aproape două luni de zile nu am putut să evoluez. Sper ca din iarnă să arătăm mai bine indiferent cine va veni. E clar că mai avem nevoie de jucători de atac, domn profesor ştie cel mai bine pe cine să aducă, noi trebuie să ne facem datoria şi să încercăm să ne câştigăm postul în echipă”, a declarat vârful Pandurilor.

Bogdan Apostu a jucat în 13 partide reuşind să marcheze de trei ori, golurile sale dovedindu-se a fi decisive în victoriile obţinute în faţa celor de la Universitatea Craiova, scor 3-1, partidă în care a înscris de două ori, şi FC Braşov, scor 2-1, meci în care a reuşit să aducă victoria echipei gorjene în prelungirile întâlnirii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.