RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii, la Steaua ?

/ 24 mai 2012

Căpitanul echipei Pandurii, Mihai Pintilii, ar putea ajunge la Steaua Bucureşti în această vară, la dorinţa antrenorului grupării din Ghencea, Laurenţiu Reghecampf. Din cantonamentul naţionalei României, Pintilii afirmă că nu ştie nimic despre un eventual transfer.

Conform conducătorilor de la Pandurii, închizătorul de 27 de ani nu este de vânzare. Deocamdată, Marin Condescu i-a promis lui Petre Grigoraş că nu va pleca nici un jucător de bază pentru ca gorjenii să poată ataca sezonul următor obiective mai îndrăzneţe. Rămâne de văzut dacă şi Grigoraş va continua la Târgu Jiu. În cazul în care Grig va părăsi corabia gorjeană, orice scenariu ar fi posibil. Cert este că Steaua l-ar înregimenta încă din această vară pe internaţionalul român de la Pandurii. Gigi Becali este în relaţii foarte bune cu şeful pandurilor, iar finanţatorul grupării din Ghencea este destul de potent financiar să achite nota de plată, una destul de piperată. Mijlocaşul e cotat pe transfermarkt.de la 1 milion de euro.

Aflat în cantonamentul echipei naţionale a României, Pintilii nu confirmă, dar nici nu infirmă, o mutare la Steaua. “ Nu pot să spun nimic. Eu am discutat doar cu Victor (n.red.: impresarul Victor Becali). Mai erau de faţă şi alţi impresari, însă nu ştiu nimic de un transfer la Steaua. Nu am vorbit cu nimeni de la Pandurii, nu m-a contactat nimeni”, a declarat Pintilii pentru www.sportingorj.ro.

Ratează turneul naţionalei

Mihai Pintilii a acuzat probleme la tendon după primele şedinţe de pregătire la naţională şi i-a fost imobilizat piciorul în ghips pentru două săptămâni. Internaţionalul pandurilor ratează astfel cele două jocuri amicale ale României, cu Elveţia şi Austria, ultimul pe 5 iunie. “ Am piciorul în ghips. Am ceva probleme pe la tendon, iar acum am piciorul imobilizat în ghips. Trebuie să iau repaus vreo două săptămâni”, a declarat Pintilii pentru www.sportingorj.ro.

Pandurii, pepinieră pentru Steaua

Steaua şi Pandurii au făcut multe tranzacţii în ultimii ani. În 2010 au ajuns în Ghencea, în condiţii neclare, Novak Martinovic, Răzvan Stanca şi Alexandru Păcurar. Oficialii gorjeni au susţinut întotdeauna că cei trei fotbalişti au plecat gratis la Steaua, însă Gigi Becali a afirmat că ar fi dat bani pentru transferuri. În 2011 a fost înregimentat de către militari fundaşul dreapta Gabi Matei, iar în ianuarie 2012 a fost transferat şi Vlad Chiricheş. Transferurile lui Matei şi Chiricheş au adus în visteria clubului din Târgu Jiu 1.300.000 euro, Pandurii având şi procente dintr-o eventuală vânzare a celor doi.

Mihai Pintilii (27 de ani)

– A ajuns la Pandurii Târgu Jiu în 2010 împreună cu lotul Internaţional Curtea de Argeş
– Grigoraş l-a utilizat ca mijlocaş la închidere, dar poate evolua şi ca fundaş central.
– A strâns 85 de partide în Liga 1 şi 7 goluri marcate.
– În sezonul recent încheiat a evoluat în 30 de partide, cu un total de 2472 de minute disputate.
– Este cotat la 1.000.000 euro pe transfermarkt.de, al doilea cel mai scump jucător al echipei Pandurii, după Ousmane Viera, cu o cotă de 1.250.000 euro.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • pufulete spune:

    este jucator de valoare pintili . daca va pleca nu stiu cu cine l.ar mai putea inlocui si pe el.. deja a plekat jumatate de echipa de la pandurii . jucatori de valoare .chiriches.matei.vranjes.stromajer.martinovici. etc

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.