RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revine Pintilii, Vranjes îl înlocuieşte pe Băcilă

/ 25 septembrie 2011

După eliminarea din prelungirile meciului cu Steaua din etapa trecută, Mihai Pintilii va reveni în echipa Pandurilor deoarece a efectuat etapa de suspendare stând în meciul de cupă cu Vişina Nouă.

Antrenorul Pandurilor consideră că revenirea lui Pintilii în echipă este una care poate da aripi colegilor săi: “E clar că revenirea lui Pintilii în echipă este foarte importantă. Să pierzi doi jucători precum Băcilă şi Pintilii era foarte dificil pentru că Mihai are o atitudine exemplară în timpul jocului, o agresivitate pozitivă, de lăudat, şi imprimă o răutate pozitivă jocului. Îi încurajează şi pe ceilalţi, este un adevărat căpitan. Era o pierdere foarte mare. Au fost şi vor mai veni şi timpuri în care vom juca şi fără el în teren. E bine că nu se întâmplă acum”, a declarat Petre Grigoraş.

Singura absenţă din lotul Pandurilor rămâne, pentru destul de multă vreme de acum înainte, cea a lui Cosmin Băcilă. Pe postul său, cele mai mari şanse de a evolua în meciul cu Astra le are Stojan Vranjes. După ce şi-a rezolvat problemele cu clubul gorjean şi a fost iertat şi de Grigoraş, Vranjes a jucat aripă dreapta în meciul de cupă cu Vişina Nouă şi este foarte posibil ca şi în campionat să-i fie atribuit acest rol de tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.