RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă, singura problemă medicală înaintea meciului cu Dinamo

/ 11 august 2011

Grigoraş va avea la dispoziţie aproape întreg lotul pentru meciul cu Dinamo, un semn de întrebare fiind doar în dreptul lui Băcilă.

Jucătorul de flanc drept al Pandurilor acuză dureri la spate şi Grigoraş nu ştie încă dacă se va putea baza sau nu pe serviciile sale: „Băcilă are probleme cu spatele, nu ştiu dacă va juca. Vedem starea lui de sănătate până la ora meciului, şi e posibil să schimb 1-2 jucători faţă de meciul trecut”, a declarat antrenorul Pandurilor menţionând totodată că Băcilă nu s-a antrenat deloc miercuri după-amiaza din cauza durerilor de spate.

Chiar dacă şi el acuza dureri, dar la picior, mijlocaşul Stojan Vranjes este apt şi va fi inclus în lotul pentru partida din Ştefan cel Mare. Absent va fi însă noul jucător al Pandurilor, Alexandru Maxim, care încă nu a primit cartea verde din Spania: „L-aş fi luat în lot, dar nu are cartea verde. E clar că încă nu este la capacitate maximă din punct de vedere fizic, se vede că a stat o lună de zile fără a face nimic, dar este un jucător de calitate şi te poţi baza pe el, în acest moment, 30-40 de minute”, a mai spus Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.