RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă devine familist din acest weekend

/ 29 iunie 2011

Cosmin Băcilă nu mai este printre colegii săi la Sibiu, el fiind învoit de antrenor pentru a putea să se pregătească de nuntă, de sâmbătă el urmând a deveni unul dintre familiştii echipei.

“Pe Băcilă l-am învoit pentru că sâmbătă se va nenoroci, se va căsători. Are nuntă şi i-am dat voie să plece, s-a dus să se bărbierească, să-şi facă unghiile, să se radă sub braţ şi să-şi dea cu gel. Dacă nu se vede cu nevasta decât de Crăciun şi de Paşte, am zis să se vadă acum mai repede cu 2 zile să nu-l calce pe picioare”, a declarat Grigoraş despre absenţa lui Băcilă de la Sibiu.

Jucătorul de bandă dreaptă al Pandurilor nu va avea timp pentru o lună de miere alături de soţia sa, Băcilă urmând a sări direct din braţele proaspetei soţii în avionul ce-i va duce spre Austria, acolo unde gorjenii vor efectua al doilea cantonament din această vară. Situaţia nu este dificilă doar pentru Băcilă, ci şi pentru colegii săi de la Pandurii şi pentru antrenori: „Sper să pot să ajung şi eu la nuntă. E o situaţie ingrată, cu perioadă între două cantonamente. Toţi aleargă să-şi vadă familiile pentru că, după două zile, plecăm din nou pentru 13 zile. Poate unii nu o să ajungă… Cum vine asta, vin din cantonament îşi pupă nevasta, apoi pleacă la nuntă, se întorc înapoi o pupă din nou şi apoi le zici că pleci în Austria?… E un băiat inteligent şi sper că realizează care e situaţia”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.