RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă a primit două etape de suspendare

/ 3 mai 2011

Eliminat în partida cu Rapid pentru un gest nesportiv după ce fusese faultat de Rui Duarte, Cosmin Băcilă a primit două etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină din cadrul LPF.

„Pentru faptul că a primit cartonaşul roşu direct şi a fost vorba de un gest nesportiv, Băcilă a fost sancţionat cu pedeapsa minimă, două etape”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta a mai adăugat că a fost schimbat şi arbitrul de rezervă de la meciul de mâine de la Târgu Mureş, arbitru care a fost în aceeaşi postură şi la meciul cu Rapid: „Al patrulea arbitru, Lucian Rusandu, a fost schimbat de la meciul cu FCM Târgu Mureş. Au fost şi problemele de la partida cu Rapid şi nu era normal să fie din nou la un meci al nostru. Eu am vorbit cu el şi mi-a spus că i-a comunicat centralului ce a văzut, adică reacţia lui Băcilă, însă eu nu înţeleg cum de nu a văzut şi faulturile rapidiştilor împotriva jucătorilor noştri”, a mai declarat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.