RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu, suspendat două etape

/ 8 mai 2010

Eliminat în finalul meciului cu Poli Iaşi, antrenorul Sorin Cârţu a fost judecat ieri şi supendat pentru următoarele două etape.

Cârţu a fost suspendat două etape având în vedere şi faptul că a fost considerat recidivist de Comisia de Disciplină, tehnicianul Pandurilor având în dreptul său alte şase etape de suspendare după gestul făcut la finalul meciului cu Unirea Urziceni, fapt care a condus şi la despărţirea acestuia de gruparaea gorjeană, dar şi un avertisment primit după precedentul meci disputat pe teren propriu, cel în care a avut un dur schimb de replici cu Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov.

Preşedintele Pandurilor este mulţumit de faptul că Sorin Cârţu va fi pe banca echipei sale măcar la meciul din ultima rundă, meci pe care îl consideră decisiv: „Asta este, va pregăti echipa pentru meciurile cu Rapidul şi cu Timişoara şi va lua loc în tribună, dar va fi pe bancă la Alba Iulia, acolo unde va fi nevoie de el şi unde sperăm să câştigăm şi să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.