RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revine Brata, dar Băcilă, Voiculeţ şi Matei rămân în afara lotului

/ 5 aprilie 2011

Dintre jucătorii accidentaţi pe care antrenorul Petre Grigoraş nu s-a putut baza la meciul cu CFR Cluj doar unul singur a reintrat în lotul Pandurilor şi ar putea juca în partida de la Craiova.

„Singurul care revine este Brata. În lotul de 20 de data trecută intră Brata şi iese Voiculeţ, aceştia sunt jucătorii cu care mergem la Craiova”, a anunţat Grigoraş situaţia accidentaţilor de la Pandurii, tehnicianul precizând şi faptul că brazilianul Cardoso ar putea să intre şi în meciul cu Universitatea Craiova, după ce în compania clujenilor a jucat doar câteva minute, acum el putând evolua în jur de o repriză. Tehnicianul Pandurilor s-a referit şi la ceilalţi jucători care au probleme medicale menţionând că şi-ar dori ca unii dintre ei să poată juca măcar la sfârşitul săptămânii, în confruntarea cu Victoria Brăneşti: „Băcilă sub nicio formă nu va juca. Riscul este extrem de mare şi să sperăm ca va fi apt măcar pentru meciul cu Brăneşti. Voiculeţ nu va fi nici el refăcut. Nu cred că va strânge din dinţi. Doctorii spun că ar fi un risc, el spune că resimte dureri. El este cel mai bun doctor. Dacă el aşa simte, eu nu pot să-l forţez să intre în teren şi după cinci minute să fac schimbare”, a mai spus Grigoraş.

Lotul Pandurilor pentru meciul cu Universitatea Craiova este format din Mingote, Lazar, Pleaşcă, Popete, Viera, Chiricheş, Rada, Tătaru, Grecu, Neagu, Vranjes, Pintilii, Avramescu, Nistor, Brata, Cardoso, Lemnaru, Stromajer, Apostu şi Voinea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.