RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matei şi Brata, convocaţi la naţionala de tineret

/ 2 februarie 2011

Pe 9 februarie, naţionala de tineret condusă de Emil Săndoi are programat un meci amical la Manisa cu selecţionata similară a Turciei.

Selecţionerul Emil Săndoi a trimis convocări pentru acest meci şi pentru doi jucători de la Pandurii, Gabriel Matei şi Ciprian Brata. Cei doi jucători ai Pandurilor vor avea şansa de a juca pentru naţionala de tineret a României în campania de calificare la Campionatul European de tineret din 2013, care va fi găzduit de Israel şi ale cărui grupe vor fi stabilite mâine, 3 februarie, la Nyon.

În urma rezultatelor bune obţinute de selecţionata under 21 a României în ultima vreme, în ciuda ratării calificării la turneele finale, naţionala lui Săndoi este unul cap de serie la tragerea la sorţi de mâine, fapt care asigură României evitarea întâlnirii în grupe cu formaţii precum Anglia, Spania, Olanda, Italia, Suedia, Cehia, Rusia, Serbia sau Germania, care sunt la rândul lor în urna capilor de serie.

Jocul dintre Turcia şi România se va disputa miercuri, 9 februarie, pe stadionul „19 Mayis” din Manisa, localitate aflată la 40 km de Izmir, începând cu ora 17:30.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.