RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matei, lăudat de Emil Săndoi

/ 10 decembrie 2010

Fundaşul dreapta al Pandurilor, Gabi Matei, a fost lăudat de antrenorul naţionalei de tineret a României după acţiunea de selecţie ce a avut loc zilele trecute la Mogoşoaia.

Fostul antrenor al Pandurilor, de ceva vreme antrenorul slecţionatei under 21 a României, Emil Săndoi, a declarat că Matei va fi unul dintre jucătorii de bază ai noii echipe de tineret: „De remarcat în mod special, ar fi Matei, care este şi cel mai cunoscut dintre jucătorii care au fost la acest trial, un fotbalist de certă valoare şi care cred că va ajunge pe viitor la echipa naţională. Şi acum sunt de părere că Matei este poate cel mai bun fundaş dreapta din România. Cred că mă voi baza pe el în campania de calificare care va urma pentru că alături de Râpă, sunt fundaşi laterali pe care îmi voi construi noua echipă”.

Săndoi nu a uitat să menţioneze că şi Brata şi Ciucur s-au comportat onorabil la această acţiune, însă crede că la lot va chema îndeosebi jucători care evoluează mai mult la echipele de club: „Brata şi Ciucur au lăsat şi ei o impresie bună la acest trial. Cred că sunt băieţi buni, de perspectivă, dar acum mai depinde şi câte jocuri vor avea în picioare la echipa de club. În funcţie de asta, se va vedea şi forma de la echipa naţională. Matei şi Brata au jucat încă de la început la acest trial organizat la Bucureşti, iar Ciucur a intrat pe parcurs. Însă, şi Ciucur este un jucător bun, cu ceva calităţi, dar exact ce vă spuneam mai devreme, se vede lipsa jocurilor la el”, a mai spus selecţionerul.

Pandurii au mai avut la această acţiune de selecţie încă doi jucători, dar aceştia sunt împrumutaţi la echipe din Liga a II-a, portarul Lazar, care joacă pentru liderul seriei a II-a, Voinţa Sibiu, şi Militaru, a evoluat la Minerul Lupeni, iar acum este împrumutat la FC Silvania.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.