RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabi Matei: “La 20 de ani trebuie să joci cât mai mult”

/ 2 decembrie 2010

Gabi Matei este jucătorul din lotul Pandurilor care a adunat cele mai multe minute pe teren în acest sezon din întregul lot al echipei gorjene, iar evoluţiile sale au făcut să se vorbească la un moment dat de interesul pe care MM Stoica şi Steaua l-ar avea pentru el.

Tânărul fundaş dreapta sosit în această vară de la Internaţional Curtea de Argeş crede că toate ofertele despre care s-a vorbit nu îl fac să-şi abată gândul de la fotbal şi de la echipa pentru care joacă în acest moment: “Deocamdată sunt la Pandurii şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici. Ce s-a vorbit vis-a-vis de interesul echipelor mari nu are nici un fel de încărcătură asupra mea. Vreau să joc cât mai bine şi cam atât. Nu m-am gândit că trebuie să plec din iarnă sau din vară. Când o fi, o fi. Important e să fiu sănătos şi să am continuitate în jocuri. La 20 de ani trebuie să joci cât mai mult. Să fiu cât mai serios în antrenament şi să joc cu o ambiţie cât mai mare”, a declarat Gabriel Matei. Acesta crede că Pandurii şi-au îndeplinit obiectivul doar în parte, apreciind însă că jocul prestat de echipă ar fi trebuit să fie reliefat în clasament cu mai multe puncte: “Cred că ne-am îndeplinit obiectivul turului, în mare parte. Ne doare că echipa este în zona retrogradării, nu vrem să stăm acolo. Avem valoare mai mare de locurile retrogradabile şi trebuie să fim mai sus. Avem puncte cam puţin faţă de jocul prestat. Jocul a mers, rezultatele nu au fost pe măsură. Pandurii are valoare de mijlocul clasamentului cred, locurile 8-9”, a mai spus fundaşul Pandurilor care a jucat în acest sezon în 16 partide, meciuri cu care a ajuns la borna 31 în ceea ce priveşte partidele jucate în Liga I.

În legătură cu ultimele două partide din acest an, Matei speră ca Pandurii să nu piardă niciuna dintre acestea considerând foarte important un eventual succes gorjean la Urziceni: “Aşteptăm următoarele două meciuri, neapărat trebuie să câştigăm jocul de la Urziceni şi cu Oţelul mergem la ce-o fi. Mergem la victorie la Urziceni”, a mai declarat Gabriel Matei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.