RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş, convocat la lotul naţional de tineret pentru barajul cu Anglia

/ 4 octombrie 2010

Investit la ultimul meci al Pandurilor cu banderola de căpitan de echipă, Vlad Chiricheş a fost chemat de selecţionerul echipei naţionale de tineret pentru dubla confruntare cu Anglia contând pentru barajul de calificare la Campionatul European Under 21 care va avea loc în Danemarca anul viitor.

Chiricheş, care a jucat la Pandurii în acest sezon în nouă partide, în ultimele opt fiind integralist, spune că speră ca evoluţiile sale să-l fi convins pe Săndoi să-l folosească: „Aici totul e bine şi îmi doresc foarte mult să intru pe teren, dar depinde mult de viziunea pe care domnul Emil Săndoi o are în legătură cu acest meci. Sper ca evoluţiile mele de la echipa de club să se poată reflecta şi în evoluţii bune la echipa naţională”, a declarat fundaşul Pandurilor pentru www.sportingorj.ro.  Acesta regretă faptul că Ionuţ Badea nu mai este antrenor la Pandurii, dar îl apreciază pe Grigoraş şi speră ca sub bagheta acestuia rezultatele să fie altele la echipa gorjeană: „Am citit şi eu despre schimbarea de antrenor de la Pandurii şi îmi pare rău pentru domnul Ionuţ Badea, dar asta este viaţa de antrenor. Noi trebuie să ne facem acum treaba pe teren şi să jucăm bine indiferent de cine ne conduce. Din câte am auzit, Grigoraş este un antrenor bun, cu multă experienţă. Sper să reuşească să facă rezultate bune împreună cu noi la Pandurii”, a mai spus Chiricheş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.