RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabi Matei, invitat la Gala LPF

/ 16 decembrie 2010

Mâine, Liga Profesionistă de Fotbal organizează prima ediţie a “Sărbătorii Fotbalului Profesionist Românesc”, gală la care Pandurii are patru invitaţi.

Alături de Marin Condescu, Eugen Pârvulescu şi Petre Grigoraş, la Gala LPF a fost invitat şi Gabriel Matei, considerat de organizatori drept cel mai promiţător jucător din lotul echipei gorjene.

“E un  lucru foarte bun pentru mine că am fost invitat la această gală organizată de LPF. Înseamnă că acei oameni au încredere în mine, iar asta mă face să muncesc şi mai mult atât la antrenamente cât şi la meciuri”, a declarat Gabriel Matei pentru www.sportingorj.ro. Tânărul funadaş dreapta, intrat şi în vederea lui Emil Săndoi la echipa naţională de tineret, spune că se aştepta la ascensiunea din ultima jumătate de an: „Mă aşteptam să am această ascensiune din ultima vreme pentru că sunt serios atât la antrenamente cât şi în afara terenului. Apoi, am jucat meci de meci, iar meciurile te duc la o formă bună dacă eşti serios în pregătire. Le mulţumesc antrenorilor cu care am lucrat pentru că au avut încredere în mine şi m-au folosit în echipă”, a mai spus Gabi Matei.

Referindu-se la poziţia pe care echipa sa o ocupă în acest moment în clasament, Matei şi-a arătat convingerea că este vorba de o situaţie temporară: „Jocul Pandurilor a mers, dar nu ne-au avantajat şi rezultatele celorlalte echipe pentru a avea acum şi o poziţie mai bună. Am bătut noi Braşovul, dar a învins şi Bistriţa şi astfel de cazuri au tot fost. Dar avem încredere în viitor şi eu cred că în retur vom avea o altă poziţie în clasament, mult mai bună decât cea de acum”, a mai declarat fundaşul Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.