RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matei şi Brata s-au rupt la naţională

/ 28 martie 2011

Convocaţi la naţionala de tineret a României, Gabriel Matei şi Ciprian Brata s-au ales cu probleme ce le pune în pericol prezenţa în tricoul Pandurilor în următoarele etape.

Gabi Matei se află deja la Târgu Jiu, el suferind o ruptură fibrilară în timpul primului meci jucat de selecţionata lui Emil Săndoi: “Am făcut iar ruptură. Imediat după meciul cu Albania am simţit dureri şi am revenit la Târgu Jiu. Am fost la domnul Lăcătuşu şi am un hematom de 2 cm pentru care mi-a fost recomandat un repaus total de o săptămână, apoi trebuie să mai fac o ecografie pentru a vedea cum a evoluat treaba. Pentru meciul cu CFR Cluj eram suspendat, dar, dacă lucrurile merg bine, poate voi reuşi să prin meciul de la Craiova sau măcar pe cel cu Brăneştiul”, a declarat pentru www.sportingorj.ro fundaşul dreapta al Pandurilor.

Ciprian Brata este în continuare alături de echipa naţională de tineret, însă şi veştile despre el sunt la fel de proaste. Brata a acuzat după acelaşi meci dureri în zona inghinală, iar problemele sale se pare că s-au agravat. Cu Matei şi Brata în teren, primul 86 de minute, iar cel de-al doilea 45, dar şi cu Lazar în poată în ultimele 12 minute, naţionala de tineret a României a învins Albania cu 2-0. În al doilea meci al turneului desfăşurat în Slovenia şi Austria, România a remizat, scor 1-1, cu Israel, urmând ca mâine să joace o ultimă partidă de verificare în compania reprezentativei similare a Georgiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.