RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii, aproape de revenirea la Pandurii. Pîrvulescu: „Abia aștept să dea cu pixul!”

/ 8 februarie 2015
Conducerea pandură este la o semnătură de parafarea împrumutului lui Mihai Pintilii de la formația saudită pregătită de Laurențiu Reghecamf, Al Hilal.

pintilii-capitanTransferat de Pandurii la Steaua București în vara anului 2012, iar mai apoi ajuns în Arabia Saudită, la Al Hilal, Mihai Pintilii este aproape de revenirea la Târgu Jiu, oraș de unde s-a lansat pe o pantă ascendentă.

 

Mijlocașul a ajuns în Golf la pachet cu Reghecamf, dar nu s-a acomodat cu fotbalul din Asia, iar oficialii arabi și-au manifestat dorința de a-l împumuta pe Pintilii până la vară. Pe fir a intrat Steaua, fiind interesată de o posibilă întoarcere a acestuia în Capitală. Mutarea la liderul Ligii 1 a picat surprinzător, președintele lui Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, profitânnd de acest lucru. Imediat după remiza amicală a României cu Bulgaria, din Antalya, în care Mihai Pintilii a îmbrăcat tricoul selecționatei țării, Pîrvulescu a plecat de la stadion cu mijlocașul în vârstă de 30 de ani.

Oficialul gorjenilor a recunoscut interesul pentru Pintilii, iar impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, se află în Arabia și negociază, cu șeicii, termenii împrumutului la Pandurii Târgu Jiu. „Este adevărat, am purtat o discuție cu el chiar după meciul naționalei. Și având în vedere situația lui, normal că am deschis și subiectul unei viitoare colaborări. Nici nu a stat prea mult pe gânduri și a fost încântat de propunere, iar dacă impresarul va reuși să pună toate lucrurile la punct cu oficialii de la Al Hilal, atunci o să joace din nou la Pandurii. S-a simțit foarte bine la Târgu Jiu și știe cât este de iubit și de oamenii de acolo. Pentru el varianta Steaua a picat pentru că clubul din Ghencea îl voia pe termen mai lung, nu doar pentru 3 luni. Anamaria Prodan este deja în Arabia Saudită și face eforturi pentru a-l aduce la Târgu Jiu și de aceea țin să îi mulțumesc personal. Sper să reușească, ne-ar prinde foarte bine. Deci în acest moment, Pintilii nu este încă 100% oficial la Pandurii, dar sunt șanse mari să vină la noi. Abia aștept să dea cu pixul!”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

2 sezoane a evoluat acesta la Pandurii, între 2010 și 2012. Steaua l-a achiziţionat pe Pintilii în 2012 pentru 850 de mii de euro, iar după 2 ani a fost vândut la Al Hilal în schimbul a 2,4 milioane de euro, cu un contract semnat pe 3 sezoane.

2,5 milioane de euro e cota mijlocaşului conform transfermarkt.de

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.