RSS post comments feeds rss email feeds twitter

O nouă tranșă de bani din transferul lui Pintilii?

/ 26 mai 2014
Pandurii se depărțea în vara lui 2012 de căpitanul ei, Mihai Pintilii luând drumul Stelei, o pierdere considerată la vremea ei insurmontabilă. Gorjenii au primit însă o sumă de bani considerată foarte bună la vremea respectivă, sumă care acum ar putea să fie rotunjită.

pintilii capitanPintilii a făcut în urmă cu doi ani pasul spre Steaua băgând în conturile Pandurilor 600.000 de euro. O sumă nici mică, dacă e să fie cântărită prin prisma postului și a vârstei, dar nici foarte mare, gândindu-ne că era un jucător din anturajul echipei naționale, acolo unde, între timp, a devenit om de bază. Pe lângă cei 600.000 de euro și împrumutul pentru un sezon al lui Răduț, Pandurii a ținut să pună în contract și o clauză prin care-și păstrează un procent din drepturile asupra jucătorilui, astfel încât, la un viitor transfer, echipa gorjeană trebuie să primească 20% din suma pe care Steaua o va încasa. Poate puțini au crezut că acest procent ar mai putea însemna ceva, Pintilii având aproape 28 de ani în momentul plecării la Steaua, însă iată că acum porțile fostului pandur s-ar putea deschide către o echipă din străinătate.

Cum Reghecampf a fost deja instalat ca antrenor al celor de la Al Hilal, este foarte posibil ca fostul antrenor al Stelei să fie însoțit de un jucător la noua sa echipă, iar Mihai Pintilii se află pe lista preferaților tehnicianului.

„Pentru noi ar fi foarte bine ca Pintilii să plece de la Steaua pentru că ne-am alege cu 20% din suma de transfer. E unul dintre cei mai buni jucători români ai momentului, e căpitanul Stelei și este foarte posibil să aibă oferte foarte bune. M-aș bucura foarte mult în primul rând pentru el, pentru familia lui. Se apropie de 30 de ani și cred că ar fi momentul perfect pentru un transfer afară, un transfer care i-ar aduce și lui un salariu foarte bun”, Eugen Pîrvulescu, președinte executiv Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.