RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii confirmă datele transferului lui Pintilii

/ 29 mai 2012

Pintilii a semnat cu Steaua, mijlocașul devenind jucător al echipei din Ghencea pentru o perioadă de patru ani.

Președintele executiv al Pandurilor a confirmat faptul că tranzacția dintre echipa gorjeană și Steaua ajunge la 600.000 de euro plus TVA, 20% dintr-un eventual transfer ulterior și împrumutul pentru un an al lui Răduț: „Era foarte greu să-l mai ținem pe Pintilii, jucătorul a fost dorit de Steaua, cel mai iubit club din România, iar jucătorul a dorit și el să facă acest pas mai ales acum, când se pregătește să împlinească 28 de ani. Nu cred că i-ar mai fi stat capul la Pandurii în condițiile acestea. Cu Filip nu am rezolvat nimic, deocamdată antrenorul Reghecampf îl dorește foarte mult în lot, așa că nu am putut să-l luăm. În ceea ce îl privește pe Răduț, o parte din salariul său va fi suportată de noi, o parte va rămâne să fie plătită de Steaua”, a declarat, pentru Sport în Gorj, Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • pufulete spune:

    orice jucator din romania as doreste sa ajunga la Steaua . mai ales ca el are si o varsta .

  • gabi spune:

    Pai, Ciobanu sef ,de fapt MIMI cand vrea un jucator are o sleata de ziaristi „manjiti” care baga articole de genul „Steaua vrea jucatorul X”…Din momentul ala jucatorul e ca si luat si nu-i mai sta capul la echipa unde joaca…Asa s-a intamplat si cu Chiriches si cu Matei si acum cu PintiliiPoate sa ne spuna noua Parvulescu povesti de adormit copii cu ce echipa se vrea la Tg-JIU ca nu-l mai crede nimeni…

  • Florin spune:

    In conditiile economice actuale transferul lui Pintilii la Steaua este unul extraordinar. Sa obtii pe un jucator cu profil defensiv o suma asa de mare plus procent dintr-un viitor transfer plus imprumutul lui Radut este un super deal. Si nici macar nu vorbim de un jucator tanar cu potential de crestere.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.