RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Îl aștept pe Grigoraș să semnăm prelungirea contractului”

/ 23 mai 2012

În vreme ce tot mai multe zvonuri îl dau pe Grigoraș ca și plecat de la Pandurii, președintele executiv al gorjenilor spune că este pregătit să ofere antrenorului său un nou contract.

„Eu sunt sigur că Petre Grigoraș va rămâne la Pandurii. Eu chiar îl aștept în zilele următoare la Târgu Jiu pentru a semna pe încă doi ani de zile, chiar dacă el mai are contract cu noi un an”, a dclarat Eugen Pîrvulescu. Acesta spune că nu crede că Grigoraș va asista la finala Cupei României, vis-a-vis de zvonurile legate de oferta primită de la Rapid, și îl dă ca sigur pe Grigoraș pe malul lacului, la o partidă de pescuit: „Sunt sigur că dacă îi dăm telefon vom auzi broscuțele de pe lacul unde pescuiește, acasă, lângă Bacău, că nu va fi la București, la finala cupei. Vrem să facem performanță la Pandurii în sezonul următor, așa că nu văd de ce nu ar rămâne la Târgu Jiu”, a continuat executivul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.