RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș speră să termine turul pe loc „european”

/ 1 noiembrie 2011

Chiar dacă spune de fiecare dată că mai este foarte mult până la finalul campionatului și că obiectivul Pandurilor nu este calificarea în cupele europene, Grigoraș speră ca măcar la jumătatea sezonului să termine în Top 5.

„Va depinde numai și numai de noi dacă vom reuşi să fim „europeni” de toamnă. Jucăm trei partide acasă, dar două dintre ele cu două echipe foarte puternice, Oţelul şi Rapid, iar între acestea, intercalate, o deplasarea cu Vasluiul, imbatabilă până acum. Deci trei etape de foc. Dacă reuşim să ne păstrăm clasamentul adevărului, atunci sigur putem spera la primele cinci locuri în Liga I”, spune Grigoraș despre visul său din acest an la Pandurii.

Statisticile Ligii I o situează pe Pandurii pe un loc fruntaș în ultimele 9 etape, perioadă în care elevii lui Grigoraș au cedat o singură partidă: „Ar fi o surpriză plăcută pentru toţii să fim acolo, între primele cinici-şaşe, pentru că nu ştiu dacă se aştepta prea multă lume la asemenea parcurs al Pandurilor. Şi eu făceam un calcul şi am constatat că în ultimele nouă jocuri nu am pierdut decât o singură dată, şi aceea cu Astra, după un meci în care meritam trei puncte. Aşadar, avem cinci victorii şi trei egaluri, plus o calificare în sferturile Cupei României. Concluzia de final ar fi aceea că am avut constanţă în evoluţii şi rezultate şi asta spune totul”, a declarat Grigoraș, care crede că zestrea Pandurilor putea să fie chiar mai mare cu două-trei puncte decât cea actuală.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.