RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş despre atacarea unui loc în cupele europene în sezonul următor: “Cu maxim 3-4 jucători valoroşi îţi poţi impune un astfel de proiect”

/ 16 martie 2011

Faptul că preşedintele Marin Condescu a declarat ieri că anul viitor Pandurii va lupta pentru un loc în cupele europene l-a bucurat pe antrenorul Petre Grigoraş, care însă spune că va fi nevoie de păstrarea nucleului de jucători de bază şi întărireaq lui cu noi jucători de valoare.

“Trebuie să mă bucur dintr-un anumit punct de vedere: că nu retrogradăm sigur. Dacă la anul tragi la cupe europene nu poţi trage din Divizia B. Dacă vom face investiţii şi nu vor pleca jucători importanţi, de ce nu? Nucleul de bază există, jucătorii tineri vor căpăta experienţă, iar cu maxim 3-4 jucători valoroşi îţi poţi impune un astfel de proiect. Să încerci, nu ştii sigur dacă şi reuşeşti. Dacă reuşim să păstrăm jucătorii de bază e bine, dar dacă vor mai pleca trebuie să faci o campanie de achiziţii mai bogată”, a declarat antrenorul Pandurilor comentând dorinţa preşedintelui Condescu de a juca cu Pandurii în cupele europene.

Luând în calcul faptul că Matei este deja vândut Stelei, iar Chiricheş l-ar putea urma din vară, Grigoraş a ţinut să precizeze că pentru un obiectiv precum cel enunţat de preşedinte nu se poate pleca cu titulari veniţi de la Pandurii II: “Nu poţi să te lupţi la cupele europene cu Tătaru sau Rada promovaţi de la echipa a doua de puţin timp. Nu ştim ce se va întâmpla cu ei peste 2-3 ani. Una e să păstrezi un nucleu de bază cu Matei, Chiricheş, Pintilii, Voiculeţ, Băcilă, Brata sau Vranjes, iar pe lângă aceştia dacă mai aduci 3-4 jucători de valoare care să poată face diferenţa te poţi gândi şi la lucruri mai îndrăzneţe. Dar mai întâi să ne gândim la meciul cu Gaz Metan”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.