RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul cu ungurii a lăsat urme la Pandurii

/ 2 februarie 2011

Pentru Pandurii, primul meci disputat în Antalya a fost unul care a lăsat echipa gorjeană fără o grămadă de jucători, maghiarii evoluând extrem de dur în acea partidă.

Jucătorii echipei selecţionatei maghiare au scos din joc nu mai puţin de patru jucători gorjeni, fapt care-l îngrijorează pe Grigoraş: “Avem destule accidentări importante în lot, Mingote, Viera, Vranjes, Pintilii, iar acum şi Matei, care a ieşit din circuit. Şi toţi sunt jucători de bază, sunt cinci jucători pe care nu mă pot baza acum în Antalya. Aşa că din păcate, mi-au fost stricate planurile de a mă opri asupra primului unsprezece şi va trebui să mai amân acest aspect important. Chiar nu mă aşteptam să se întâmple asta. Dacă ştiam, nu mai jucam meciul acela cu ungurii, că de acolo ni se trag toate accidentările”, s-a plâns tehnicianul gorjenilor.  Acesta se vede nevoit să-şi amâne lucrul ce priveşte relaţiile de joc pentru perioada în care cei accidentaţi, sau o parte dintre ei, vor reveni pe teren: “În atare condiţii, ne adaptăm cum putem şi abia vinerea viitoare, după ce vom pleca la Herculane şi vom avea cele două amicale, voi încerca să jucăm cu echipa de bază. Asta dacă voi avea înapoi apţi în lot măcar 2-3 jucători din cei accidentaţi”, a completat Grigoraş.

Pintilii a suferit o ruptură musculară şi este la Belgrad pentru a se trata la Marijana Kovacevic, Mingote va reveni în România pentru a se recupera la o clinică specializată, în vreme ce Viera, Vranjes şi Matei rămân în continuare alături de echipă în Antalya. Infirmeria a mai fost vizitată în această perioadă şi de alţi jucători ai Pandurilor, Apostu a avut parte de o răceală, iar Voiculeţ şi Voinea au ajuns la Belek cu probleme medicale căpătate încă din ţară.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.