RSS post comments feeds rss email feeds twitter

După meciul cu Metalurg, Grigoraş va cerne lotul Pandurilor

/ 1 februarie 2011

Pandurii se află în prima perioadă a cantonamentului din Antalya, perioadă în care Grigoraş încă mai aruncă ochii asupra tinerilor şi a celor veniţi în probe, după meciul cu Metalurg Zaporojie tehnicianul urmând a scoate sita cu care va cerne lotul.

Evoluţiile Pandurilor în primele două meciuri nu au fost la un nivel ridicat, dar asta nu îi sperie pe oficialii gorjeni atâta timp cât echipa se află în zona experimentală a acestui cantonament: „Începând cu meciul de joi Grigoraş va mai umbla la formula de echipă. Cu FK Baku a vrut să-i vadă pe tineri, să le vadă atitudinea din teren, dar la partidele viitoare se vor schimba lucrurile. Pe Lemnaru îl cunoaştem, a avut un prim contact cu coechipierii în acel meci cu azerii şi aşteptăm să se integreze cât mai repede în echipă. Stupic s-a mişcat cât de cât în teren, a avut atitudine, dar vrem să-l vedem şi în altă formulă de echipă pentru a ne lămuri de calităţile sale”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorel Temelescu, managerul general al Pandurilor. Spusele acestuia au fost confirmate şi de antrenorul Petre Grigoraş, care a anunţat meciul cu Metalurg Zaporjie drept ultimul în care toată lumea va avea parte de atenţia sa în mod egal, după aceea urmând a se concentra mai mult asupra jucătorilor de bază în vederea stabilirii relaţiilor de joc.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.