RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş reduce numeric lotul Pandurilor

/ 14 octombrie 2010

Noul tehnician al Pandurilor a decis ca până la meciul cu Sportul Studenţesc de la sfârşitul acestei săptămâni să aducă lotul echipei gorjene la o formă care să-i uşureze munca la antrenamente, cel puţin trei dintre jucători urmând a face pasul spre echipa a doua.

Grigoraş spune că în nu a decis încă cine va părăsi prima echipă, asta şi pentru că în cantonamentul din Antalya nu a avut nimic de reproşat niciunui jucător: „Am un număr mare de jucători şi va trebui să renunţ la 2-3 jucători pentru că îmi este greu să pregătesc 27-28 jucători. Poate altcineva reuşeşte dar eu mă simt incapabil să conduc aşa cum cred eu de cuviinţă un lot aşa de numeros. E o situaţie delicată pentru mine, îmi e greu să aleg şi primii 18 pentru că nu am ce reproşa cuiva ceva până acum. Dar va trebui să renunţ la 3-4 jucători pentru a lucra aşa cum trebuie cu restul”, a precizat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.