RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şi totuşi, Conrado merge cu Pandurii în Antalya

/ 27 ianuarie 2011

Verdictul dat rapid de Grigoraş după al doilea antrenament al lui Conrado de Oliveira la Târgu Jiu nu a fost unul definitiv pentru atacantul brazilian, care a mai primit o şansă din partea conducerii clubului gorjean.

Preşedintele executiv al Pandurilor a explicat că jucătorul a avut probleme din cauza diferenţei de fus orar şi, mai ales, a temperaturilor scăzute de la Târgu Jiu, din această cauză neputând ţine pasul cu ceilalţi jucători din lotul lui Grigoraş. „După antrenament am discutat cu jucătorul şi ne-a explicat ce s-a întâmplat. Trebuie să înţelegem că este vorba şi de diferenţe destul de mari şi de fus orar şi de temperatură. A fost foarte frig şi a avut probleme de respiraţie. Ne-a spus că i se lipeau nările de frig şi nu putea respira bine, de aceea şi pulsul a fost cel care a fost. Am decis să îl luăm în Antalya şi vom vedea acolo cum se va comporta, pe terenuri bune şi la o temperatură mai aproape de ceea ce este el obişnuit. Poate va reuşi să ne convingă acolo”, a explicat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Antrenorul petre Grigoraş spune că pentru el, lotul Pandurilor din Antalya numără 25 de jucători, Conrado fiind trecut în plan secund: „Merg cu un lot de 25 de jucători în Antalya. Brazilianul merge cu „alt avion”. O să se antreneze separat pe acolo. Dacă o să am timp, o să mă uit şi la el. Am discutat după antrenament şi mi-a spus că n-a mai văzut zăpadă până acum şi că i s-au blocat căile respiratorii din cauza frigului, dar asta nu-i o scuză. E nepregătit. Acum pot să spun doar cum glumeşte toată lumea acum: „Nu ştiu d’astea, nu ştiu”. Să vedem dacă şi cât poate să recupereze”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.