RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Final de probe pentru Conrado la Pandurii

/ 26 ianuarie 2011

Brazilianul Conrado de Oliveira n-a rezistat decât un antrenament şi jumătate la Pandurii, antrenorul Petre Grigoraş trimiţându-l azi să-şi facă bagajele.

Tehnicianul Pandurilor consideră drept jignitoare atitudinea jucătorului care a venit la o echipă de primă ligă fără a se pregăti în ultimele luni: „Brazilianul e brazilian daor cu numele. Îl voi lăsa acasă, sub nicio formă nu pot să accept jucători care după încălzire au pulsul 200. E bătaie de joc la adresa clubului, la adresa noastră. Nu pot să accept aşa ceva”, a declarat Grigoraş după ce jucătorul carioca abia mai răsufla după doar câteva ture de teren. Grigoiraş a mai precizat şi că nu va mai accepta să testeze jucători aduşi de impresari: “Eu tot timpul am fost pretenţios, ştiu ce înseamnă să iei jucători de pe DVD pe care impresarii îi fac pe toţi brazilienii Kaka şi sârbii sunt toţi Stankovic. Chiar e bătaie de joc, mai bine iau de la echipa a doua şi gata. Nu mai accept sub nicio formă jucători aduşi de impresari”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Până la urmă se pare că tehnicianul va apela tocmai la soluţiile de care se temea, acelea ale reprofilărilor de jucători pentru a umple găurile din ofensivă: “Nu am altă variantă. O să încerc să reprofilez, nicio problemă. Nu vă faceţi griji, văd eu ce fac. Viera sau Cardoso, văd eu ce fac. Am mai făcut reprofilări cu succes. Am făcut din mijlocaşi fundaşi, şi din mijlocaşi centrali în atacanţi, şi chiar cu succes. Îmi iau o busolă şi mă reorinetez. Când ajungem în Antalya o să vedem dacă mai vin acolo, dar dacă mai vin din ăştia care au venit, nu are rost să mai încercăm. Ne bazăm pe ce avem”, a încheiat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.