RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu: „Conrado este în probe. Vor mai veni şi alţii”

/ 25 ianuarie 2011

Preşedintele executiv al Pandurilor a declarat că a deschis o relaţie bună cu impresarul Demetrio Montanini, brazilianul urmând a aduce mai mulţi atacanţi pentru a fi testaţi de Grigoraş în cantonamentul de la Belek.

„Am discutat cu Demetrio Montanini, care a fost un jucător important şi acum este un impresar respectat, cu mulţi jucători buni, şi cred că ne va aduce atacanţii de care avem nevoie. Noi îi vom testa şi vom vedea pe cine oprim, dacă vor face faţă cerinţelor noastre. Conrado Oliveira este unul din ei, el va veni cu noi în Antalya aşa cum vor mai veni şi alţii şi vom vedea acolo care sunt calităţile lor”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Despre jucător adus deja la Târgu Jiu, Pârvulescu spune că ar putea deveni un jucător important, chiar dacă acum numele său nu spune nimic: „Poate nu are un CV important, dar ar putea să şi-l facă la Pandurii. Cine ştie? Vine de la Botafogo SP, nu de la echipa cu acelaţi nume din prima ligă pentru că dacă era să luăm un jucător de acolo probabil trebuia să vindem cariera de la Roşia”, a mai declarat preşedintele executiv al Pandurilor.

În legătură cu Bruno Lopes, jucător impresariat tot de Demetrio Montanini, Eugen Pârvulescu a declarat că nu s-a aflat în vizorul Pandurilor: „Pe Bruno Lopes nu l-au ratat Pandurii pentru că noi nici măcar n-am tratat niciodată pentru el”, a mai spus Pârvulescu, oficialul Pandurilor fiind deranjat oarecum de colaboratorul lui Demetrio Montanini, Gabriel Gică Miron. „Acesta a încercat să facă rău acestui club. Am vorbit cu Nircea Rednic şi cu cei de la Astra şi am aflat că acesta le-ar fi promis că-l poate da pe Cardoso gratis”, au fost acuzele lui Pârvulescu la adresa impresarului român, acesta negând însă: „Nu este adevărat aşa ceva. Nici nu aveam cum să îl propun gratis pe Cardoso altor echipe atâta vreme cât el este sub contract cu Pandurii”, a declarat Gabriel Gică Miron pentru www.sportingorj.ro.

Vezi aici două goluri marcate de Conrado Oliveira, jucătorul adus în probe la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.