RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu, validat în funcţia de preşedinte executiv la Pandurii

/ 7 iunie 2010

Daniel Burlan, directorul SNLO, principalul acţionar al Pandurilor, a confirmat validarea lui Eugen Pârvulescu de către Consiliul de Administraţie în funcţia de preşedinte executiv al grupării târgujiene.

“Ne-am decis ca şi conducerea clubului să fie preluată de profesionişti. Va trebui să trecem la modernizarea clubului sportiv şi activitatea să fie condusă de profesionişti Făcând un inventar al persoanelor care ar putea să conducă clubul, l-am simţit pe Pârvulescu aproape de noi. El se trage din judeţul Gorj, din Peşteana şi am decis că este o persoană potrivită pentru a prelua Pandurii”, a declarat Daniel Burlan după finalul discuţiilor avute cu Eugen Pârvulescu. Burlan l-a prezentat pe Eugen Pârvulescu drept un conducător de club modern, capabil să readucă rapid echipa în prima ligă: “A fost şapte ani în lotul naţional de arbitraj, este în Comitetul Executiv al FRF, este conducător la o echipă de fotbal în momentul de faţă, am discutat cu el, este încântat de ideea de a reveni pe meleagurile strămoşeşti şi de a ne ajuta să punem bazele unui altfel de club”.
Noul preşedinte executiv de la Pandurii are în atribuţii şi stabilirea noii organigrame a clubului tîrgujian, după cum a declarat Daniel Burlan: “Eugen Pârvulescu are puterea, are dreptul şi este împuternicit să-şi facă organigrama clubului aşa cum doreşte. El va alege antrenorul, bineînţeles în urma discuţiilor purtate cu Consiliul de Administraţie al clubului. Până la sfârşitul acestei săptămâni ar trebui numit antrenor”, a mai declarat Daniel Burlan după numirea lui Pârvulescu în funcţia de preşedinte executiv la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.