RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Prunariu a câştigat un nou mandat de preşedinte al AJF Gorj

/ 31 octombrie 2009

Prunariu pe fotoliuAlegerile pentru posturile de conducerea a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj au adus un nou mandat de preşedinte pentru Mihai Prunariu.

În prezenţa preşedintelui de onoarea al AJF Gorj, Ion Călinoiu, şi a reprezentantului Federaţiei Române de Fotbal, directorul Mihai Căpăţână, după prezentarea proiectelor tuturor candidaţilor, cei 37 de reprezentanţi mandataţi ai asociaţilor AJF Gorj cu drept de vot au purces la procesul de alegere a funcţiilor de conducere.

În urma voturilor exprimate, Mihai Prunariu a obţinut 29 de voturi, iar contracandidatul său, Daniel Băloi, doar 8. Acelaşi raport de voturi s-a înregistrat şi la numărătoarea voturilor pentru postul de vicepreşedite pentru ramura legată de competiţiile desfăşurate sub egida AJF Gorj. Mihai Popescu a câştigat competiţia în care a mai fost angrenat şi Ion Enea. Pentru cel de-al doilea post de vicepreşedinte a fost un singur candidat, Cosmin Tutunaru fiind votat în unanimitate ca vicepreşedinte cu probleme de arbitraj.

Conform statutului AJF Gorj, după validarea sa în funcţia de preşedinte, Mihai Prunariu a făcut propunerile pentru posturile de secretar general şi trezorier. Jean Bălănescu, în calitate de secretar general, şi Vasile Chitu, ca trezorier, au primit votul de încredere al Adunării Generale şi au fost validaţi în funcţii pentru acest nou mandat.

De asemenea, Adunarea Generală a votat şi pentru constituirea noii Comisii de Cenzori în următoarea formulă: Constantin Berca, preşedinte, şi Ion Belgiu şi Ion Ţuţurigă – membri.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.