RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II nu vor să cedeze primul loc şi încă mai speră

/ 7 mai 2010

În vreme ce prima echipă a Pandurilor îşi numără probabil ultimele partide pe care le mai are de jucat în prima ligă, trupa lui Gabi Zahiu nu se poate bucura de roadele muncii de un an de zile, promovarea lor fiind condiţionată de salvarea de la retrogradare a primei echipe.

Pandurii II se află pe primul loc în seria a V-a a Ligii a III-a, cu mari şanse de a termina sezonul în fotoliul de lider, însă numai acest lucru nu-i poate asigura prezenţa în liga a II-a în campionatul următor. Elevii lui Gabi Zahiu au programat astăzi meci pe teren propriu cu Minerul Mehedinţi, echipă cu care s-a aflat o bună bucată de vreme în luptă directă pentru primul loc, însă în ultima vreme echipa din Valea Copcii a pierdut ritmul şi a ieşit din cursa pentru promovare. Chiar şi în aceste condiţii, meciul dintre cele două echipe se anunţă unul al orgoliilor, la fel ca şi alte două partide pe care Pandurii II le mai are de disputat: „E culmea ironiei, din patru meciuri pe care le mai avem de disputat, trei sunt numai meciuri de orgolii, cu Mehedinţi şi Jiul Rovinari, şi se ştie că meciurile astea pe plan local nasc orgolii mari, şi bineînţeles mai e meciul cu ACU Arad, principala contracandidată la ocuparea locului I”, a declarat Gabi Zahiu, antrenorul echipei secunde a Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.