RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, tot mai aproape de realizarea obiectivului

/ 21 aprilie 2010

Echipa secundă a Pandurilor îşi face treaba în Liga a III-a şi etapă cu etapă se află tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului trasat de conducerea clubului, acela de a se clasa pe primul loc, însă atunci când vine vorba de promovare, totul pare a depinde acum doar de prima echipă şi de modul în care aceasta va reuşi să tranşeze lupta pentru supravieţuire pe prima scenă a fotbalului românesc.

În etapa intermediară disputată marţi în Liga a III-a, Pandurii II au învins în deplasare, scor 2-0, pe ACS Recaş, echipă ce se anunţa înaintea meciului drept o serioasă contracandidată a gorjenilor în lupta pentru prima poziţie. Trupa lui Gabi Zahiu a luat însă meciul în serios încă din primul minut şi Cosmin Tilincă a avut ocazia să înceapă meciul marcând în debutul întâlnirii. A ratat însă din poziţie de unu la unu cu portarul gazdelor, aşa cum a mai făcut-o o dată până în minutul 28, minut în care, la a treia încercare, a reuşit să deschidă scorul. Tabela a fost modificată de Stanciu în repriza secundă, mijlocaşul ce a debutat săptămâna trecută în liga I a transformat un penalti în minutul 51 şi a dus scorul la 2-0 pentru Pandurii II, acesta fiind şi scorul cu care partida de la Recaş s-a încheiat.

În urma acestui nou succes, Pandurii II îşi păstrează avansul faţă de ACU Arad, care în această rundă a obţinut trei puncte fără să joace în urma retragerii celor de la Retezat Haţeg, însă elevii lui Gabi Zahiu s-au distanţat faţă de celelalte competitoare, de acum lupta pentru promovare ducându-se doar între primele două clasate, Pandurii II şi ACU Arad.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.