RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru dă semne de revenire, Pandurii II bat pasul pe loc

/ 19 aprilie 2010

Echipele gorjene angrenate în Liga a III-a au avut evoluţii oscilante în etapa a XXIV-a, din cele cinci jucând doar patru, două terminând învingătoare, una învinsă şi una remizând pe teren propriu.

Minerul Mătăsari a reuşit cea de-a doua victorie în acest retur învingând pe teren propriu pe FCM Alexandria cu scorul de 2-0, Lăcătuşu şi Nicolovici fiind cei care au adus victoria echipei conduse în continuare de antrenorul interimar Victor Ardeoiu.

Fane Nanu pare să fi găsit cheia succesului pentru Minerul Motru, care după foarte multă vreme a reuşit să lege două victorii consecutive. Motrenii au trecut, nu fără emoţii, de Armata Craiova cu scorul de 2-1 prin dubla reuşită de Moraru, ultimul gol al acestuia fiind marcat în minutul 83, asta după ce oaspeţii reuşiseră să egaleze prin Turcilă în minutul 78. Din păcate, Ralbex Turcineşti a părăsit terenul învinsă în această etapă, ea pierzând cu 3-0 în deplasare pe terenul liderului, Alro Slatina, cu scorul de 3-0, gazdele deschizând scorul în chiar primul minut de joc.

În seria a V-a doar Pandurii II au evoluat, Jiul Rovinari câştigând trei puncte la masa verde după ce Retezatul Haţeg s-a retras din returul acestui campionat. Elevii lui Gabi Zahiu au remizat pe teren propriu cu CFR Marmosim Simeria, scor 0-0, în urma unui meci în care echipa a fost departe de ceea ce antrenorul doreşte de la ea deşi s-au primit în ultima vreme mai multe întăriri de la prima echipă. Nereuşin să marcheze nici din penalti, Pandurii II au pierdut din avantajul pe care-l aveau faţă de ACU Arad, echipă care, după ce a învins în ultimul minut pe Gloria Arad cu 1-0 într-un meci socotit ca deplasare, se află la cinci puncte de gorjeni, însă arădenii au şi un joc mai puţin disputat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.