RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii la Motru, Minerul sinteticul de la Motru

/ 23 februarie 2010

Pandurii au demarat procedurile de omologare a terenului din Motru pentru ca după meciul cu Universitatea Craiova, echipa târgujiană să-şi dispute meciurile de pe teren propriu la Motru.

Suprafaţa de joc de pe “Municipal” va fi înlocuită, aceasta fiind cauza mutării Pandurilor la Motru, decizia fiind luată deja de conducerea târgujiană. A fost deja trimisă o adresă din partea celor de la Pandurii Târgu Jiu prin care se anunţă intenţia de a-şi organiza meciurile de pe teren propriu la Motru.

În acest moment se caută soluţiile pentru îmbunătăţirea infrastructurii stadionului din Motru, acolo unde va avea loc miercuri dimineaţă o întâlnire a conducerilor echipelor Pandurii Târgu Jiu şi Minerul Motru cu factorii locali. Actualele condiţii de la Motru sunt departe de cererinţelor meciurilor din Liga I, însă se speră ca în cel mai scurt timp vestiarele şi tribunele vor intra în lucrări şi se va primi acceptul din partea comisiei de licenţiere.

Dacă Pandurii vor primi dreptul de a juca la Motru în Liga I, Minerul Motru îşi va disputa meciurile de acasă pe terenul sintetic, în paralel cu procesul de omologare a terenului principal pentru Liga I demarând şi cel de omologare a sinteticului pentru Liga a III-a, acolo unde evoluează Minerul Motru.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.