RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au învins la Reşiţa şi au trecut pe primul loc

/ 5 martie 2010

Echipa a doua a Pandurilor a realizat al doilea succes din acest retur învingând cu 2-1 în deplasare pe Muncitorul Reşiţa, scor care coroborat cu înfrângerea celor de la Minerul Mehedinţi i-a urcat pe gorjeni în fotoliul de lider al seriei a V-a din Liga a III-a.

Deşi s-a jucat pe un teren foarte greu, iar gazdele au reuşit să marcheze primul gol al întâlnirii, Zamfir deschizând scorul în minutul 28, Pandurii II au revenit după pauză graţiei unei duble a juniorului Voinea, jucător inspirat introdus în teren în partea a doua a întâlnirii de antrenorul Gabi Zahiu. Egalarea a venit în minutul 61, în vreme ce golul victoriei Pandurilor a fost marcat de Voinea în ultimul minut de joc, asta după ce mingea a mai lovit şi bara porţii înainte de a poposi în plasă.

„A fost un meci greu, pe un teren foarte moale, foarte prost, dar până la urmă am reuşit să ne adunăm şi să întoarcem rezultatul. Ne bucurăm că am ajuns acum pe primul loc în serie, loc pe care nu vrem să-l mai părăsim până la finalul campionatului”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al echipei secunde a Pandurilor.

Muncitorul Reşiţa – Pandurii II Târgu Jiu 1-2 (0-1)

Au marcat: Zamfir (min. 28) / Voinea (min. 61 şi 90)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 46 Pleaşcă), Popa, Dăianu, I. Constantin – Stanciu (min. 65 Basara), Avramescu (min. 46 Voinea), Ad. Popescu, Bertea – Vlăduţi (min. 60 I. Stancu), Fărcăşanu. Antrenor: Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.