RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au trecut greu de Nuova Mama Mia Becicherecu Mic

/ 26 februarie 2010

Deşi toată lumea se aştepta la un meci mai uşor în compania echipei din Becicherecu Mic, Pandurii II au câştigat la limită, scor 1-0 (0-0), partida de debut în retur, singurul gol al meciului fiind marcat din penalti.

Meciul a început cu şutul frumos al lui Rada, însă a continuat fără prea multe ocazii la cele două porţi, abia în ultimul minut al primei reprize Pandurii II trecându-şi în cont o mare ocazie de a deschide scorul, juniorul Voinea plasând o lovitură de cap la rădăcina barei, însă portarul Stelian Bănică a reuşit să scoată în corner.

După pauză antrenorul Gabi Zahiu a efectuat toate cele patru schimbări în doar 10 minute, trecând la un sistem cu trei atacanţi, iar rezultatul mişcării a dus la deschiderea scorului în minutul 67. Fărcăşanu a pătruns în careu luând faţa unui adversar, iar portarul oaspeţilor l-a oprit prin fault, arbitrul întâlnirii indicând penalti, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Adi Popescu.

Oaspeţii au fost aproape de egalare după doar cinci minute, însă Ionuţ Constantin a intervenit providenţial scoţând o minge lobată spre gol peste portarul Nicuşor Bănică. Pandurii II puteau să se detaşeze în final, dar Voinea a ratat de două ori în aceeaşi fază, în minutul 82 trimiţând balonul în bară după ce scăpase singur cu Stelian Bănică, iar după ce mingea i-a revenit din bară nu a lovit bine balonul nereuşind să-l trimită în poarta goală.

În aceeaşi etapă, Minerul Mehedinţi a reuşit să învingă pe teren propriu pe ACS Recaş cu scorul de 2-0, scor ce trimite formaţia lui Flavius Stoican pe primul loc în seria a V-a a Ligii a III-a.

Pandurii II Târgu Jiu – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-0 (0-0)
Teren sintetic, Târgu Jiu, spectatori: 100

A marcat: Adi Popescu (min. 67 – din penalti)

Pandurii II: N. Bănică – Dobroiu (min. 46 I. Constantin), M. Popa, Tătaru, Rada (min. 57 Vlăduţi) – Bertea, Adi Popescu, Avramescu (min. 46 Pleaşcă), Diaconu (min. 53 Fărcăşanu) – Tilincă, Voinea. Antrenor: Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.