RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / Pandurii II Târgu Jiu – Nuova Mama Mia Becicherecul Mic

/ 25 februarie 2010

După meciul cu Astra, antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat că vor fi schimbări la echipă la partida de la Vaslui. Prima dintre acestea este lăsarea în afara lotului a atacantului Cosmin Tilincă.

Dacă în ceea ce priveşte prima garnitură pe care o va alinia la Vaslui, Ciobotariu păstrază încă misterul, primul care a simţit măsurile luate de tehnician a fost Tilincă, atacantul venit de la Gloria Bistriţa fiind lăsat echipei a doua, care va debuta în retur vineri, cu un meci pe teren propriu cu Nuova Mama Mia Becicherecul Mic. Alături de Tilincă, la echipa a doua au fost lăsaţi şi tinerii ce se antrenează cu echipa mare: Rada, Tătaru, Avramescu, Diaconu şi portarul Livshits.

Antrenorul Gabi Zahiu este mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie şi spune că-i va fi extrem de greu să-i alegă pe primii unsprezece: “Mi-e greu să-i aleg pe cei cu care voi începe. Este concurenţă mare pe posturi, începând de la portari, acolo unde Bănică şi Livishits se luptă pentru titularizare, şi până în atac, acolo unde cred că îl voi titulariza pe Tilincă. Am discutat şi eu cu el şi sper să ne fie de mare ajutor, aşa cum s-a întâmplat cu Dedu sau cu Grecu atunci când ne-au fost lăsaţi să joace la noi. Sau cum a fost cu Arrieta în perioada de pregătire, acesta trăgând efectiv după el întreaga echipă”, a declarat antrenorul celor de la Pandurii II.

În vreme ce Tilincă are mari şanse de a fi titular la meciul cu Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, Ionuţ Stancu şi Basara, jucători veniţi la Târgu Jiu pentru a întări prima echipă, nu au prins nici măcar lotul echipei secunde pentru prima etapă a returului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • andreea spune:

    stancu e un fotbalist bun ,a jucat la rapid si in cupa uefa,normal k daca nu l-a mai bagat cartu si ciobotariu si-a iesit din forma……e mult mai bun decat altii din lotul pandurilor

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.