RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ Liga a III-a, seria a V-a / CS Ineu – Jiul Rovinari

/ 27 noiembrie 2009

foto_echipa_jiul_rovinari_2Chiar dacă mulţi o vedeau drept o candidată la retrogradare după repartizarea în seria a V-a a Ligii a III-a, Jiul Rovinari şi-a văzut de drumul ei şi, după un început de sezon mai ezitant, a strâns punct după punct, victorie după victorie, iar cu o etapă înaintea pauzei de iarnă se află într-o zonă liniştită a clasamentului.

Jiul Rovinari este singura echipă gorjeană care va juca astăzi în deplasare, adversarul fiind unul incomod, care s-a bazat foarte mult în acest sezon pe meciurile de pe teren propriu: “Avem un meci foarte greu în această ultimă etapă. Noi jucăm bine în deplasare, CS Ineu joacă foarte bine pe teren propriu, acolo unde nu a pierdut decât un singur meci până acum. Noi ne jucăm şansa noastră, deşi ei au o experienţă mai mare fiind o formaţie care a trecut şi prin liga a II-a”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Vali Modrea, preşedintele grupării rovinărene.

Acesta crede că Jiul se poate întoarce acasă neînvinsă din această ultimă deplasare din 2009, dar mai precizează că acest lucru depinde şi de cavalerii fluierului: „Sperăm să obţinem măcar un punct la Ineu şi să încheiem cu bine acest an, să stăm liniştiţi în această iarnă. Din păcate, ştim cu toţii, rezultatele din teren depind foarte mult de prestaţiile arbitrilor. Aşa e în România, dar sperăm să fie un arbitraj corect la acest meci”, a mai declarat Vali Modrea.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.