RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Nu cred că Grigoraș va pleca”

/ 22 mai 2012

În ciuda faptului că Petre Grigoraș recunoaște că se gândește la tumultul tribunei giuleștene, președintele executiv al Pandurilor spune că antrenorul gorjenilor nu va pleca în această vară.

Aflat în studioul celor de la Radio Infinit, la emisiunea Sportul Gorjean, Eugen Pîrvulescu a declarat că are convingearea că Petre Grigoraș va continua la Pandurii: „Nu cred că va pleca. Petre Grigoraș s-a apropiat mult de oraș, de echipă, de acest grup de jucători. Sunt sigur că își dorește să facă pasul spre o echipă importantă, care să joace în cupele europene, dar de ce să nu o facă aici? De ce să nu facem la Pandurii o echipă cu care să ne calificăm la anul în cupele europene? Vom face tot posibilul să păstrăm actualul lot și să mai aducem 2-3 jucători”, a declarat oficialul gorjenilor.

Petre Grigoraș a recunoscut că are oferte din partea a două echipe din Liga I, una fiind Rapidul, însă pentru a discuta despre o eventuală plecare trebuie mai întâi să vorbească și cu președintele Pandurilor, Marin Condescu, tehnicianul Pandurilor fiind încă un an sub contract cu echipa din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • pufulete spune:

    depinde ce ai ofera clubul pandurii si ca performante… transferuri.ce lot are. buget. altfel daca va primi o oferta de la o echipa care se bate la locurile de europa cred ca va pleca

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.