RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Nu o să fie niciun fel de problemă dacă mai plecăm câteva zile”

/ 15 februarie 2012

Pauzele dintre cantonamente sunt considerate de antrenorul Petre Grigoraș drept suficiente pentru remontarea moralului jucătorilor înainte de a pleca din nou la drum într-o nouă perioadă de pregătire.

„Cred că am făcut un program destul de bun, în sensul că nu am stat mai mult de 12 zile departe în cantonament. Am făcut o pauză de 5 zile și iar i-am adus. Din păcate, terenurile și vremea din țară nu ne ajută să rămânem la doar 2 cantonamente, așa cum ne-am propus. Se amână campionatul și vom mai veni pentru o săptămână. Nu o să fie acum niciun fel de problemă dacă mai plecăm câteva zile de acasă, sunt convins că nu se va da peste cap programul nostru și al niciunei echipe”, a declarat, pentru site-ul oficial al Pandurilor, Petre Grigoraș despre modul în care a fost structurat programul de pregătire al echipei în această iarnă.

Pandurii revine astăzi în România, dar echipa gorjeană va pleca din nou în Antalya pe 20 februarie, acolo unde va efectua un al treilea stagiu de pregătire până pe 28 februarie. Chiar dacă reluarea campionatului se va mai amâna încă o dată, Pandurii nu vor mai pleca nicăieri, oficialii clubului gorjean căutând soluții locale pentru efectuarea antrenamentelor de după 28 februarie.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.