RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Dacă timpul nu ne permite, e normal să se amâne”

/ 10 februarie 2012

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, ia în calcul toate variantele legate de reluarea campionatului, fie la data stabilită, fie la una ulterioară.

Mult discutatul subiect al eventualei amânări a reluării campionatului îl face pe Grigoraș să se gândească și la încă un stagiu de pregătire pentru echipa sa: „Pe data de 15 februarie noi ne întoarcem. Pe 17 februarie e şedinţa şi se află. Dacă se va amâna vedem ce facem şi va fi nevoie, iar condiţiile nu sunt bune de pregătire la Târgu-Jiu, mergem într-un stagiu de 7-8 zile. Dacă timpul nu ne permite, e normal să se amâne. Unde să joci, pe gheaţă, pe zăpadă?”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Aesta consideră că nu este normal ca fotbalul să se joace pe terenuri înghețate, la temperaturi mult sub zero grade: „Se va curăţa terenul de zăpadă, dar înainte de a ajunge la meci nu ai unde să te antrenezi… Am înţeles că temperaturile sunt scăzute, şi dacă mai joci vineri seara de la 6 la Braşov, cine poate juca la minus 10 grade? Ce încălţări ar trebui să pui în picioare ca să nu te accidentezi? E inevitabil şi acolo îţi trebuie patine”, a mai declarat Petre Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • doarbaschet spune:

    Mai faceti un stagiu de pregatire,eventual in Caraibe,mai papati niste bani,iar cand incepe campionatul si veti juca din 3 in 3 zile puteti sa va plangeti ca sunteti obositi, daca luati bataie.Daca bateti ,multumiti partidului si iubitului conducator pentru minunatele conditii create.Tara arde si baba se piaptana. Hai pandurii.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.