RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş atenţionează: „Dacă nu marcăm, nu avem nicio şansă!”

/ 18 august 2011

Tehnicianul Pandurilor este convins că pentru a obţine un rezultat pozitiv în partida de luni cu CFR Cluj de la Târgu Jiu, jucătorii săi trebuie să perforeze cel puţin o dată poarta ardelenilor.

„Dacă nu marcăm, din punctul meu de vedere, nu avem nicio şansă să luăm ceva din acest meci. Sunt convins. Am început sezonul primind gol în fiecare meci. Sperăm ca relaţiile dintre fundaşi, unde au apărut două schimbări pe zonele laterale, să găsim soluţiile cele mai bune. Cei care vor intra vor trebui să aibă o altfel de atitudine faţă de joc”, a declarat Grigoraş, conştient fiind de faptul că una dintre problemele echipei sale se află în defensivă. Un alt lucru pe care trebuie Pandurii să-l facă pentru a nu pierde cu CFR Cluj este presingul, însă este obligatoriu ca acesta să poată fi făcut pe întreaga durată a partidei, nu doar o repriză, aşa cum s-a întâmplat până acum: „Putem scoate un rezultat bun, suntem în stare de aşa ceva, dar avem nevoie de o agresivitate extrem de ridicată pentru asta pentru că CFR este o echipă care pasează foarte bine, pune accent pe posesie şi are jucători de mare valoare şi de mare viteză. Dacă le vom da spaţii, vom avea probleme mari de tot”, a mai avertizat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.