RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Nu înseamnă sub nicio formă că lupta s-a terminat!”

/ 8 aprilie 2011

Antrenorul Pandurilor atenţionează că victoriile obşinute în ultimele două runde nu trebuie să fie considerate de jucătorii săi drept finalizarea luptei pentru evitarea retrogradării.

“Victoria cu Universitatea Craiova este una deosebit de importantă şi, cumulată şi cu victoria cu CFR-ul, ne-a mai descreţit puţin frunţile, dar asta nu înseamnă sub nicio formă că lupta s-a terminat. Important e că am depăşit acel episod neplăcut din debutul minireturului, am depăşit şi linia aia care ne stătea pe cap”, a declarat Grigoraş pentru Radio Omega. Tehnicianul Pandurilor spune că şi meciul cu Victoria Brăneşti de duminică va fi unul cel puţin la fel de important: “Victoria Brăneşti e o echipă ambiţioasă, potentă fizic, agresivă. Ei au două zile în plus de recuperare şi dacă vom reuşi să câştigăm putem spune că săptămâna aceasta e una specială. Poate că Victoria Brăneşti e cel mai important obstacol pentru noi”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.