RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vede Craiova mai periculoasă decât Brăneştiul

/ 6 aprilie 2011

Pandurii, Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti sunt în acest moment cele trei echipe care se luptă pentru a încheia campionatul deasupra liniei retrogradării, gorjenii urmând a juca cu cele două contracandidate ale sale în decurs de doar patru zile.

Deşi la o primă vedere pentru Pandurii apre mai important un succes pe teren propriu în faţa Brăneştiului, Grigoraş vede Universitatea Craiova drept echipa mai periculoasă în lupta pentru evitarea retrogradării: „Brăneştiul are doar 21 de puncte, Craiova are 22, aşa că cea mai periculoasă echipă este Craiova. Contează mai puţin că jucăm acasă apoi cu Brăneştiul. Să câştigăm noi la Craiova şi apoi să ne facem calcule să vedem ce ne convine cu Brăneştiul. Binenţeles că întotdeauna îţi convine victoria, dar până la urmă, conjunctural, te mulţumeşti şi cu un egal”, a declarat Petre Grigoraş.

Calculele lui Grigoraş au substanţă. Dacă Pandurii ar câştiga la Craiova şi ar face doar egal acasă cu Brăneştiul, în cazul unei destul de probabile înfrângeri a Universităţii în Giuleşti în etapa viitoare, gorjenii s-ar desprinde la cinci puncte atât de Univeristatea Craiova, cât şi faţă de Victoria Brăneşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.