RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Pandurii nu-şi permite extravaganţele altor echipe”

/ 9 ianuarie 2012

Țintele Pandurilor din această iarnă rămân încă necunoscute, oficialii echipei gorjene ținând secrete numele jucătorilor cu care doresc să-și întărească lotul, dar Grigoraș spune că achizițiile nu vor fi spectaculoase.

“Nu pot să dau alte nume, dar recunosc acum că şi eu îl vroiam pe Chipciu, însă nu cred că aveam prea multe şanse să-l luăm. Acuma nici nu trebuie să ridicăm nasul prea sus pentru că Pandurii nu-şi permite extravaganţele altor echipe. În plus, pentru mine a contat şi va conta cel mai mult păstrarea actualului nucleu de jucători. Eu mizez pe continuitate, rezultatele apar atunci când ai o echipă, nu doar individualităţi! E treaba lor ce fac alţii dacă îşi permit luxul să transfere jucători pe bandă rulantă. Nu aş zice însă, “Nu”, dacă ne-am mai întări cu 2 jucători de profil ofensiv, mă refer la un atacant şi un om de bandă, posibil un mijlocaş”, a declarat Grigoraș despre campania de achiziții pe care Pandurii o va avea în această perioadă de iarnă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.